نه یکبار، بلکه چندبار باید این وصیتنامه را بخوانیم تا بفهمیم که چطور جبهه برای بعضیها دانشگاهی بود که حتی بدون گذراندن تحصیلات مقدماتی، از آن فارغ التحصیل شدند و مدرک خود را از اباعبد ا..(ع) گرفتند.
صفایی ندارد ارسطو شدن خوشا پرگشودن، پرستو شدن سال 1349 بود که در کرج بدنیا آمد. در خانواده ای مذهبی؛ اما بیشتر از 12 سال نتوانست سنگینی تن کوچکش را بر روح بزرگش تحمل کند و به اصرار، پدر و مادر خود را راضی کرد تا سرانجام در دوازدهمین سال زندگیش ابدی شود. وصیتنامه اش را قبل از اعزام مخفیانه در نواری ضبط کرد و در گوشه ای پنهان؛ که بعد از شهادتش بدست خانواده اش رسید.
فرازهایی از وصیتنامه شهید 12 ساله، شهید رضا پناهی
بسم الله الرحمن الرحیم
مَن طَلَبَنی وَجَدَنی وَ مَن وَجَدَنی عَرَفَنی وَ مَن عَرَفَنی عَشَقَنی وَ مَن عَشَقَنی
عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ وَ مَن قَتَلتُهُ فَعَلی دِیَتُه وَ مَن عَلی دِیَتُه وَ اَنَا دِیَتُه
ادامه مطلب
بر اساس این شجره نامه نسب حضرت آیت الله خامنه ای به واسطه 36 نسل ، به امام حسین(ع) می رسد.
امام حسین، امام زین العابدین، علی اصغر،...، سید جواد، سید علی خامنه ای
نام برادران آیت الله خامنه ای : سید هادی خامنه ای ، سید محمد خامنه ای
نام فرزندان آیت الله خامنه ای : مصطفی خامنه ای ، مجتبی خامنه ای ، محسن خامنه ای ، میثم خامنه ای ، بشری خامنه ای ، هدی خامنه ای
نسب آیت الله خامنه ای به حضرت سلطان سید محمد که از سادات حسینی است و با چهار واسطه فرزند امام سجاد می شود می رسد . ایشان به دلیل ظلم و جور عباسیان به مناطق مرکزی ایران و تفرش ، آشتیان و فراهان می آیند و از سوی مردم آن مناطق مورد استقبال قرار می گیرند ولی مأموران عباسی در تفرش ایشان را دستگیر و شهید می کنند و هم اکنون مزار ایشان در میقان اراک قرار داد . سید محمد فرزند سید محمدتقی ، فرزند سید میرزا علی ، فرزند سید میرزا اکبر ، فرزند سید فخرالدین از شجره مبارک حضرت سلطان سید محمد است که از تفرش به آذربایجان مسافرت می کنند و در شهر خامنه – 80 کیلومتری شمال غربی تبریز – ساکن می شوند . بعد از وی سید حسین ، فرزند سید محمد در خامنه مشغول هدایت و ارشاد مردم می شود و البته به نجف اشرف سفر می کنند و در آنجا به درس و بحث اشتغال می ورزند . ایشان جد حاج سید علی خامنه ای بودند .
عکس شجره نامه رهبری آیت الله خامنه ای :
ادامه مطلب
امام على علیه السلام :
اِنَّ صِلَةَ الرحامِ لَمِن موجِباتِ السلامِ وَ اِنَّ اللّهَ سُبحانَهُ اَمَرَ بِاِکرامِها وَ اِنَّهُ تَعالى یَصِلُ مَن وَصَلَها وَ یَقطَعُ مَن قَطَعَها وَ یُکرِم مَن اَکرَمَها؛
به راستى که صله رحم از واجبات اسلام است و خداى سبحان، امر فرموده که آن را گرامى بدارند و خداوند متعال با هر کس که صله رحم کند، رابطه برقرار مى کند و با هر کس که قطع رحم کند، قطع رابطه مى کند و هر کس که صله رحم را گرامى بدارد، گرامى اش مى دارد.
غررالحکم، ح 3651
امام صادق علیه السلام :
ما نَعلَمُ شَیئا یَزیدُ فِى العُمرِ اِلاّ صِلَةَ الرَّحِمِ، حَتّى اِنَّ الرَّجُلَ یَکونُ اَجَلُهُ ثَلاثَ سِنینَ فَیکونُ وَصولاً لِلرَّحِمِ فَیَزیدُ اللّه فى عُمرِهِ ثَلاثینَ سَنَةً فَیَجعَلُها ثَلاثا وَ ثَلاثینَ سَنَةً، وَ یَکونُ اَجَلُهُ ثَلاثا وَ ثَلاثینَ سَنَةً فَیَکونَ قاطِعا لِلرَّحِمِ، فَیَنقُصُهُ اللّه ثَلاثینَ سَنَةً وَ یَجعَلُ اَجَلَهُ اِلى ثَلاثِ سِنینَ؛
ما، غیر از صله رحم، چیزى نمى شناسیم که بر عمر بیفزاید، تا آن جا که گاهى عمر کسى سه سال است، و وقتى که اهل صله رحم مى شود، خداوند هم سى سال بر عمرش مى افزاید و آن را سى و سه سال مى کند و گاهى عمر کسى سى و سه سال است و قطع رحم مى کند و خداوند هم سى سال از عمر او مى کاهد و عمرش را به سه سال، کاهش مى دهد.
کافى، ج 2، ص 152، ح 17
امام صادق علیه السلام :
اَلذُّنوبُ الَّتى تُغَیِّیرُ النِّعَمَ البَغىُ وَ الذُّنوبُ التَّى تورِثُ النَّدَمَ القَتلُ وَ الَّتى تُنزِلُ النِّقَمَ الظُّلمُ وَالَّتى تَهتِکُ السُّتورَ شُربُ الخَمرِ وَ الَّتى تَحبِسُ الرِّزقَ الزِّنا وَ الَّتى تُعَجِّلُ الفَناءَ قَطیعَةُ الرَّحِمِ وَالَّتى تَرُدُّ الدُّعاءَ وَ تُظلِمُ الهَواءَ عُقوقُ الوالِدَینِ؛
گناهی که نعمت ها را تغییر مى دهد، تجاوز به حقوق دیگران است. گناهى که پشیمانى مى آورد، قتل است. گناهى که گرفتارى ایجاد مى کند، ظلم است. گناهى که آبرو مى بَرد، شرابخوارى است. گناهى که جلوى روزى را مى گیرد، زناست. گناهى که مرگ را شتاب مى بخشد، قطع رابطه با خویشان است. گناهى که مانع استجابت دعا مى شود و زندگى را تیره و تار مى کند، نافرمانى از پدر مادر است.
علل الشرایع، ج 2، ص 584
امام صادق علیه السلام :
اَلذُّنوبُ الَّتى تُغَیِّیرُ النِّعَمَ البَغىُ وَ الذُّنوبُ التَّى تورِثُ النَّدَمَ القَتلُ وَ الَّتى تُنزِلُ النِّقَمَ الظُّلمُ وَالَّتى تَهتِکُ السُّتورَ شُربُ الخَمرِ وَ الَّتى تَحبِسُ الرِّزقَ الزِّنا وَ الَّتى تُعَجِّلُ الفَناءَ قَطیعَةُ الرَّحِمِ وَالَّتى تَرُدُّ الدُّعاءَ وَ تُظلِمُ الهَواءَ عُقوقُ الوالِدَینِ؛
گناهی که نعمت ها را تغییر مى دهد، تجاوز به حقوق دیگران است. گناهى که پشیمانى مى آورد، قتل است. گناهى که گرفتارى ایجاد مى کند، ظلم است. گناهى که آبرو مى بَرد، شرابخوارى است. گناهى که جلوى روزى را مى گیرد، زناست. گناهى که مرگ را شتاب مى بخشد، قطع رابطه با خویشان است. گناهى که مانع استجابت دعا مى شود و زندگى را تیره و تار مى کند، نافرمانى از پدر مادر است.
علل الشرایع، ج 2، ص 584
امام محمدباقر علیه السلام:
اِنَّ اَعجَلَ الطاعَهِ ثَواباً لِصِلَهِ الرَّحِم؛
نزدیکترین و سریعترین طاعت در ثواب ، پیوند با خویشان است.
تحف العقول، ص303
امام صادق علیه السلام:
ثَلاثٌ مـَن کـُنَّ فِیهِ کـانِ سَیِّـداً: کَظمُ الغَیظِ وَالعَفـوُ عَن المَسیىءِ والصِّله بِـالنَفـسِ وَالمـالِ؛
سه چیز است که در هـر که بـاشـد آقـا و سـرور است: خشـم فـرو خـوردن ،گذشت از بدکـردار، کمک و صله رحـم بـا جـان و مـال.
تحف العقول، ص 317
طبقه بندی: دینی
« شهادت عزت ابدی است »
* شهادت فخر اولیا بوده است و فخر ما.
* هراس ، آن دارد که شهادت مکتب او نیست.
* شهادت رمز پیروزی است.
* ملتی که شهادت را آرزو دارد پیروز است.
* شما چه در دنیا پیروز بشوید یا به شهادت برسید ، پیروزمندید.
* شهادت در راه اسلام برای همه ما افتخار است.
* شهادت برای ما فیض عظیمی است.
* این حس شهادت خواهی [و] فداکاری بود که یک ملتی ،که هیچ نداشت، بر طاغوت غلبه پیدا کرد.
* یک ملتی که زن و مردش برای جان فشانی حاضرند ،و طلب شهادت می کنند، هیچ قدرتی با آن نمی تواند مقابله کند .
* خون شهیدان ما امتداد خون پاک شهیدان کربلاست.
آقا جان ما عاشق تو هستیم و خواهیم بود. بدنی داریم قوی و جوان و ذره آبرویی که اون رو هم از امثال شما داریم این رو هم در طبق اخلاص آماده کرده ایم و هزار بار حاضریم که فدایت کنیم.
طبقه بندی: رهبرم سید علی
حرفی بگوی و از لب خود کام ده مرا
ساقی ! ز پا فتاده شدم ، جام ده مرا
فرسوده، دل ز مشغله جسم و جان ، بیا
بستان زخود ، فراغت ایام ده مرا
رزق مرا ، حواله به نامحرم مکن
از دست خویش ، باده گلفام ده مرا
بوی گلی ، مشام مرا تازه می کند
ای گلعذار ! بوسه به پیغام ده مرا
عمرم رفت و حسرت مستی زدل نرفت
عمری دگر ز معجزه جام ده مرا
ای عشق ! شعله بر دل پُر آرزو بزن
چندی رهایی از هوس فام ده مرا
جانم بگیر و جام می از دست من مگیر
ای مدعی هر آنچه دهی ، نام ده مرا
مرغ دلم به یاد رفیقان به خون تپید
یا رب ! امید رستن از این دام ده مرا
بشکفت غنچه ی دلم ای باد نو بهار
خندان دلی بسان (امین) وام ده مرا
طبقه بندی: رهبرم سید علی
::: محراب جمکران :::
دلم قرار ندارد از فغان ، بی تو
سپندوار ز کف داده ام عنان ، بی تو
ز تلخ کامی دوران نشد دلم فارغ
ز جام عیش لبی تر نکرد جان ، بی تو
چون آسمان مه آلوده ام ز تنگدلی
پر است سینه ام از اندوه گران ، بی تو
نسیم صبح نمی آورد تران? شوق
سر بهار ندارند بلبلان ، بی تو
لب از حکایت شبهای تار می بندم
اگر امان دهدم چشم خونفشان ، بی تو
چو شمع کشته ندارم شراره ای به زبان
نمی زند سخنم آتشی به جان ، بی تو
از آن زمان که فروزان شدم ز پرتو عشق
چو ذرّه ام به تکاپوی جاودان ، بی تو
عقیق صبر به زیر زبان تشنه نهم
چو یادم آید از آن شکّرین دهان ، بی تو
گزار? غم دل را مگر کنم چو «امین»
جدا ز خلق به محراب جمکران ، بی تو
طبقه بندی: رهبرم سید علی

به گزارش گرداب، چندی پیش رهبر انقلاب اسلامی ایران طی حکمی اعضای حقیقی و حقوقی "شورای عالی فضای مجازی" را منصوب کردند. رهبر انقلاب اسلامی آثار چشمگیر شبکه جهانی اینترنت در ابعاد زندگی فردی و اجتماعی، لزوم برنامه ریزی و هماهنگی به منظور پیشگیری از آسیبهای ناشی از آن و بهرهگیری حداکثری از فرصتها در جهت ارائه خدمات گسترده و مفید به مردم را از دلایل اصلی ضرورت تشکیل شورای عالی فضای مجازی برشمردند و تأکید کردند: «این شورا وظیفه دارد مرکزی به نام مرکز ملّی فضای مجازی کشور ایجاد کند.»
در دیدار با اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال 80 و 81
... مقام معظم رهبری در سال 1380 خطاب به شورای عالی انقلاب فرهنگی، وضعیت اینترنت را نابسامان عنوان کرده و ضمن هشدار، بحث کنترل و پالایش پایگاههای مخرب و برخورد با تخلفات اینترنتی را در راس اولویتهای فرهنگی دانسته و برای این کار مهلت یک ماهه مقرر فرمودند. معظم له در مورخه 81.9.26 در دیدار به اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی فرمودند: «اینترنت یکی از نعم بزرگ الهی است، اما در عین حال یک نقمت بزرگ هم هست؛ یعنی یک چاقوی دو دم و خطرناک... اینترنت الان مثل یک جریان افسار گسیخته است... این مثل آن است که کسی یک سگ وحشی را بیاورد، بگویند قلادهاش کو؟ بگویند سفارش کردهایم آهنگر قلاده را بسازد!»
بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامى در جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان دانشگاه شهید بهشتى 82.2.22
خواهشمندم توضیح دهید که چرا چینِ کمونیست، اینترنت را به شدّت سانسور مى کند، ولى در ایرانِ اسلامى این کار انجام نمى شود؟
در همه جاى دنیا - مخصوص چین نیست - وقتى جهاز عظیم و فراگیر اینترنت وارد مى شود، معمولاً فیلترهایى هم وجود دارد که هر کشور به فراخور تمایلات و تفکّرات و مصالحى که دارد، آنها را کار مى گذارد، این یک امر طبیعى است. در اینجا هم در آغاز کار مقدارى بى توجّهى شد، لیکن بعد اقداماتى کردند و باید بکنند، این درست است. البته که باید فیلترهاى مناسب و لازم را بگذارند.
چرا مغازهها را به خاطر نداشتن جواز پلمب مى کنند، ولى به خاطر فروش و حتّى نمایش تصاویر مبتذل جریمه نمى کنند؟! چرا در نمایشگاه بین المللى شرکتها حق دارند هر تصویر و یا موسیقى ضدّ دین را پخش کنند؟!
خدا لعنتشان کند!
در دیدار با هزاران نفر از مردم استان مازندران 88.11.6
حضرت آیت الله خامنهای بیاثر بودن توطئههای آمریکا در سی سال گذشته را بسیار واضح و آشکار دانستند و تأکید کردند: «دلیل بیاثر بودن توطئهها، این است که امروز جمهوری اسلامی ایران دهها برابر قویتر از روزها و سالهای اولیه شده است و به حرکت خود با شتاب و قدرت بیشتر ادامه میدهد.»
ایشان با اظهار تعجب از عبرت نگرفتن دشمنان ملت ایران، از بیاثر بودن توطئههای قبلی و تلاش برای برنامههای جدید و در عین حال تکراری افزودند: «آمریکاییها میگویند 45 میلیون دلار بودجه تصویب کردهاند تا از طریق اینترنت جمهوری اسلامی ایران را شکست دهند که این نشان دهنده اوج درماندگی دشمن است زیرا آنها تاکنون دهها 45 میلیون دلار صرف مقابله با نظام اسلامی از طریق کار دیپلماسی، تحریم، اعزام جاسوس، استخدام مزدور و روشهای دیگر کردهاند ولی به هیچ نتیجهای نرسیدهاند.»
بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامى در دیدار جوانان و فرهنگیان در مصلّاى رشت 80.2.12
«کسانى اینطور وانمود می کنند نسلى که روى کار می آید -که اصطلاحاً به آن "نسل سوم انقلاب" می گویند- پُشت کرده به انقلاب و رویگردان از ارزش هاى دینى است یا اگر هم نیست، به طور اجتناب ناپذیرى اینگونه خواهد شد! بنده صددرصد حرف آنها را رد می کنم. نه اینکه من عوامل فساد برانگیز فرهنگى را نمی بینم یا نمی شناسم یا از آنها خبر ندارم، نخیر، بنده از ماهواره و اینترنت و رمانها و فیلمها و آهنگها و حرفهاى فاسد کاملاً خبر دارم و آنها را دست کم نمی گیرم. من عمرم را در میان جوانان گذرانده ام. از دورانى که خودم جوان بودم، با جوانان دانشگاهى که خارج از محیط ما بودند، ارتباط برقرار کردم تا امروز هم ارتباط من با جوانان قطع نشده است. بنابراین می دانم حال و هواى جوانى چیست و امروز در فضاى جوانىِ ما چه می گذرد؛ اما معتقدم نسل کنونىِ امروز این قدر هم آسیب پذیر و شکننده نیست، این را بد فهمیده اند. این نسل در محیطى بار آمده که از محیط سى سال و سی و پنج سال قبل به مراتب پاکیزهتر و بهتر است. کسانى که در این محیط متولّد شده اند، به برکت هدایت دینى توانستند آن کار عظیم را انجام دهند و آن ایمانهاى پولادین و استوار را عرضه کنند. من معتقدم که این نسل نسبت به آن نسل، در محیط بهترى پرورش یافته و آمادگیها و آگاهی هاى به مراتب بهتر و بالاترى دارد. بنده وقتى حدود بیست سالم بود، هرگز آگاهی هایى که امروز شما جوان بیست ساله دارید، نداشتم. امروز جوان ایرانى، آگاه و بامعرفت و بصیر و سیاسى و اهل تحلیل است و از همه بالاتر باایمان است.»
بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامى در دیدار علما و روحانیون استان همدان 83.4.15
حجاب محکم ترین وسیله ای است که زن میتواند به کمک آن احساس امنیت و زیبایی کامل کند.حجاب قوی ترین سپری است که میتواند تیر نگاه های آلوده افراد هرزه را به خودشان برگرداند.نگاه هایی که یک زن پاک و عفیف هرگز نمیتواند آنها را حمل کند.
زن سالم وپاکدامن از این که از باب شهوت و هوس نگریسته شود سخت در رنج و عذاب است و از این که این چنین مورد اهانت و کم حرمتی قرار گیرد ناراحت و ناراضی است. از این رو اگر زن اصل حجاب و پوشیدگی را مراعات کند و همراه با آن عفت درونی و تقوای باطنی داشته باشد و مرد نیز در جهت سلامت دل ودیده خود بکوشد جامعه از بسیاری از آفت ها جرم ها و نا امنی ها در امان میماند و جایگاه معشوقیت زن در جامعه و عفت عمومی در حد کمال حفظ میشود.
زن این موجود ظریف مظهر جمال خلقت است و اسلام میخواهد این گوهر گران بها در گنجینه یحجاب مستور باشد تا از آفات و هوس ها در امان بماند .افزون بر این حجاب نوعی ارزش و احترام برا زنان به دنبال می آورد تا نا محرمان هوسران آنها را به دیده تحقیر ننگرند و ارزش واقعی زن را پاس دارند.
قرآن در باره فلسفه حجاب در آیه 30 سوره نور میفرماید:حجاب برای این است که زنان شناخته نشوند و مورد آزار و اذیت قرار نگیرند.
در مخزن شرف گهری جز حجاب نیست /شمشیر دیده را سپری جز حجاب نیست
زن تا زمانی که در غنچه حجاب است هیچ کس هوس چیدن آنرا نمیکند اما همین که این حجاب کنار رفت و این غنچه باز شد اورا خواهند چید و پس از چند روز که پژمرده و پر پر شد به کناری خواهند انداخت.
وقتی همه هویت زن را سیمای ظاهری اش تشکیل داده و زن با بی حجابی درصدد بود تا که ظاهر خود را به نمایش بگزارد بعد از مدتی که این ظاهر کم رنگ شد به طور طبیعی احساس بی هویتی میکند و این مسئله باعث افسردگی شدید در خانم های بد حجاب و بی حجاب میشود.
در محیطی مانند غرب بیشترین ستم سهم خانم هاست.چون تا زمانی که جمال زیبایی و طراوت جوانی او هست بدون هیچ ضابطه ای با او ارتباط برقرار میکنند.اما وقتی که زیبایی و جمال او از دست رفت او را تنهای تنها میگزارند.
خانواده هرگز این رها کردن را نمیپسندد.از این رو آنچه که عامل سستی خانواده هست.از نظر اسلام مردود است.اسلام میخواهد به زن ارزش داده شود.حفظ حجاب در راستای حرمت بخشی و ارزش دهی به زن و خانواده است.
اسلام با ارائه پوشش خاص و ترویج فرهنگ حجاب کوشیده است تا بر جنبه انسانی زن بیش از ویژگی های فیزیکی او تاکید کند و آن را مورد توجه قرار دهد.
بی تردید.حجاب و خود داری های ظریفانه زن او را در نظر مرد محجوب میکند و با عث میشود مرد برای او بیشتر فداکاری و جانفشانی کند.در واقع نقش مهم حجاب برای زن حفظ جایگاه معشوقیت اوست.
بر عکس، بی حجابی و خود آرایی زنان جایگاه معشوقیت زن را دچار آسیب میکند و ارزش زن را در
چشم مرد پایین میآورد .همچنین ،بنیان خانواده را به هم میریزد و آمار طلاق را بالا میبرد
http://leader-leader.blogfa.com/منبع:
طبقه بندی: دینی
اگر بخواهیم نگاهی کلی به وضعیت عربستان سعودی در سال 1390 داشته باشیم، باید بگوییم که سال 90 سال خوشیمنی برای خاندان سعود نبود. در این سال حاکمان سعودی عربستان با چالشهای بسیار و در عین حال مهمی مواجه بودند که بیتردید ناآرامیهای شرق شیعه نشین عربستان مهمترین آن بود. اما اگر بخواهیم بر حسب تسلسل زمانی پیش رفته و حوادث جاری در عربستان را بررسی کنیم، باید در ابتدا و پیش از هر چیز به ادامه دخالتهای آلسعود در بحرین و یمن اشاره کنیم.

دخالت در بحرین و یمن
یکی از بزرگترین نگرانیهای آلسعود طی سال گذشته بیداری اسلامی در بحرین و یمن بود، به ویژه آن که این دو کشور در همسایگی عربستان قرار داشته و صرف نظر از روابط تنگاتنگ اقتصادی ، اجتماعی ،فرهنگی و سیاسی، آلسعود به این دو کشور به عنوان یکی از استانهای خود نگاه میکند، ادامه حضور نظامیان اشغالگر سعودی در بحرین جهت کمک به آلخلیفه در سرکوب بیش از پیش مردم بحرین و ادامه دخالتها در یمن با حمایت غیر مستقیم از فعالیت القاعده در یمن و "منصور عبد ربه هادی" که در انتخاباتی فرمایشی و صوری جانشین "عبد الله صالح"، دیکتاتور مخلوع یمن شد، از جمله این دخالتها بود.
دخالت در سوریه
دخالتهای منطقهای عربستان سعودی فقط منتهی به یمن و بحرین نمیشد، بلکه آلسعود در کنار قطر و آمریکا و عربستان فتنه ناآرامیهای سوریه و براندازی نظام بشار اسد را رقم زدند، در حالیکه آلسعود در دو کشور بحرین و یمن به حمایت از حکومتهای حاکم بر این دو کشور پرداخت، در سوریه به گونهای معکوس عمل کرد و به حمایت از معارضان رژیم پرداخت.
یکی از مهمترین اهداف نهفته در پس حمایت از معارضان سوری توسط رژیم آلسعود را باید در براندازی نظام اسد که از جمله مهمترین کشورهای محور مقاومت در منطقه به شمار میآمد، ملاحظه کرد تا به این وسیله از یکسو به حزب الله در لبنان ضربه وارد کند و از سوی دیگر به اقتدار و توانمندی جمهوری اسلامی ایران به عنوان نوک پیکان محور مقاومت لطمه بزنند که با وجود تمام توطئههای طراحی شده و ترفندهای بکار رفته نه عربستان و نه قطر و آمریکا و رژیم صهیونیستی موفق به تحقق این رویای خود نشدهاند.