یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به برخی اقدامات کشور ترکیه از دبیر شورای عالی امنیت ملی خواست با برگزاری اجلاس 1+5 موافقت نکند.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، محمد کرمیراد امروز (سهشنبه) در نطق میان دستور خود در صحن علنی مجلس با اشاره به نامگذاری سال جاری به نام تولید ملی، حمایت از کار و سرمایهی ایرانی، گفت: امید است تمامی مسئولان و دستاندرکاران این رهنمود و سیاست راهبردی را سرلوحه کار خود قرار داده و در راستای جهاد اقتصادی کشور را به بهترین شکل به سمت خودکفایی کامل در تمامی ابعاد مورد نیاز سوق دهند.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان این که واقعیت تلخ این است که امروز ترکیه دنبالهروی سیاستهای آمریکا و رژیم صهیونیستی شده است، خاطرنشان کرد:برگزاری اجلاس صهیونیستی دشمنان سوریه با نام غیرواقعی دوستان سوریه و سخنرانی اردوغان نخست وزیر ترکیه در آن اجلاس نشان داد که ترکیه خاموش در برابر جنایاتی که در کشور بحرین و کشتار مردم بیدفاع این کشور صورت میگیرد، ترکیه، اسلامی نیست.
کرمیراد افزود: بنابراین از دبیر شورای عالی امنیت ملی تقاضا میشود به هیچ وجه با تشکیل برگزاری اجلاس 1+5 در کشور ترکیه موافقت نکند.
وی با اشاره به انتخابات مجلس نهم اظهار کرد: این حضور پرشور مشت محکمی بر دهان یاوهگویان داخلی و خارجی وابسته به قدرتهای استکباری بود.
طبقه بندی: اخبار
15 فروردین ماه سالروز عملیات آفندی تپهچشمه است که در سال 1360 توسط نیروی زمینی ارتش انجام شد. همزمان با انجام عملیات کانال هندلی در جنوبغربی رودخانه کرخه توسط نیروهای ایرانی، یک گردان از لشکر 21 حمزه نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در منطقه غرب این رودخانه جهت توسعه سرپل غرب کرخه وارد عمل شد و سربازان ایرانی پس از یک روز نبرد سنگین توانستند اهداف تعیین شده را تصرف نموده و دشمن را به عقب برانند.
انجام این عملیات که توسعه قابل ملاحظهای به سرپل غرب رودخانه داد اقدام بسیار مناسبی بود تا نیروی بیشتری در منطقه سرپل تجمع نمایند.
در عملیات آفندی تپهچشمه، نیروهای ایرانی بخشی از تپه مشرف به دشت جنوبی را در منطقه غرب رودخانه کرخه به نام تپهچشمه تصرف کرده و قسمتی از جاده پل کرخه به عین خوش را در کنترل خود قرار دادند.
در این عملیات بیش از 100 نفر از عراقیها کشته و زخمی شدند و تعداد 7 نفر نیز به اسارت در آمدند. همچنین انهدام 20 دستگاه تانک و 5 دستگاه نفربر و انهدام گردان یکم پیاده مکانیزه تیپ 24 به میزان 30 درصد از ضایعات وارد شده به عراقیها بود
طبقه بندی: شهید و شهادت
نزدیک تحویل سال بود. داشتم از هور بر می گشتم. قرار بود چهارده پیکری را که همان روز از عراق به خاکمان وارد شده بودند به طلائیه برسانم.
زائران سرزمین نور هم از سراسر کشور خود را به آنجا رسانده بودند تا با شهدا تجدید عهد کنند و سال جدید را در کنار شهدا و با یاد آنها آغاز کنند.
به پادگان حمید رسیدم. نزدیک پانزده دقیقه به تحویل سال مانده بود. به پمپ بنزین رفتم تا بنزین بزنم. کنار تانک روی سکو، مقابل پمپ بنزین، یک اتوبوس ایستاده بود و حدود چهل نوجوان دانش آموز از بخت بد خودشان کلافه و شاکی بودند. خوب فهمیدم چرا ناراحت اند. جلو رفتم، سراغ مسئول اتوبوس را گرفتم.
یک بسیجی بسیار خسته بود که اصلا اشتیاقی به حرف زدن با من نداشت. به سختی پاسخ داد: " اتوبوس خراب شده. خدا می دونه با چه مشقتی اومدیم تا سال تحویل کنار شهدا باشیم؛ اما لیاقت نداشتیم." زد زیر گریه؛ اما من خندیدم و گفتم: چند دقیقه بیشتر به تحویل سال نمانده.
شما قرار نیست تا آخر راه برید تا با شهدا باشید. شهدا به استقبال شما آمدند. چهارده شهید اروند، کنار شما هستند. اول متوجه منظورم نشد؛
اما وقتی پیکر شهدا را دید، فریاد الله اکبر او و بچه ها بلند شد. همه اشک شادی می ریختند و من اشک حسرت. دو رکعت نماز در جوار چهارده شهید در پادگان حمید ...
یا مقلب القلوب و الابصار ...
شادی روح شهدامون صلوات
منبع : کتاب خاطرات تفحص ( آسمان مال آنهاست )
طبقه بندی: شهید و شهادت

گفتنی است این تظاهرات بعد از دستگیری نویسنده ای شیعی که در توئیتر اقدام به نشر مطالبی کرده بود که سلفی ها آن را اهانت به پیامبر و عائشه و صحابه میدانند صورت گرفت. برخی از علمای سنی و نمایندگان مجلس سنی کویت خواستار اعدام نویسنده این مطالب شده اند.
طبقه بندی: اخبار
شب عملیات والفجر 4، ناگهان بچههای گردان اخلاص با میدان مینی رو به رو شدند که ممکن بود توقف در آن، همه برنامهها را برهم بزند.
چند نفر داوطلب شدند وارد میدان شوند. جواد آخوندی که در گروه خط شکن بود، گفت: «یک نیروی غیبی به من میگوید که از این میدان به سلامت عبور میکنیم!» گفتم: «چه طوری، مگر نمیبینی، بیابان پر از مینهای ضد نفر است».
هنوز داشتم با جواد حرف میزدم که یکی از بچهها آمد و کاغذی را در دستم گذاشت. همراه با جواد داخل شیاری رفتیم و من با چراغ قوه دست نوشته را خواندم؛ یکی از عراقیها در این یادداشت کوچک نوشته بود: «برادر ایرانی من، افسر مسئول این منطقه مین گذرای هستم، هیچکدام از مینها چاشنی ندارد. با خیال راحت از میدان عبور کنید!»
جواد گفت: «من میروم داخل میدان و امتحان میکنم». او را در آغوش گرفتم. جواد ادامه داد: «میخواهم طوری روی میدان مین دراز بکشم که سرم روی یک مین و دست و پایم هم روی مینهای دیگر باشد. اگر چاشنی نداشتند که هیچ وگرنه خلاص!»
جواد که به سوی میدان میرفت، من از آقا امام زمان(عج) طلب کمک کردم. یکباره صدای جواد را شنیدم که گفت: «دیدید که بادمجان بم آفت ندارد!» به این ترتیب، گردان اخلاص به خط دشمن زد و پیروز میدان شد.
منبع: کتاب چند قدم تا متن
طبقه بندی: شهید و شهادت
علامه مهری افزود: وی مدیر حوزه علمیه مهدی موعود و سالها امام جماعت مسجد آقا قاسم شیراز و از شاگردان امام خمینی، حضرات آیات خویی و فاضل لنکرانی بود و دارای تالیفات بسیاری به زبانهای عربی از جمله مستند رسول اکرم (ص) است.
وی تصریح کرد: آیتالله شیخ یحیی فلسفی حدود ربع قرن فعالیتهای دینی و مذهبی خود را به تحصیل و تدریس در حوزه علمیه نجف اشرف و همچنین تاسیس چند مرکز دینی در بغداد و کربلا سپری کرده است.
علامه مهری اضافه کرد: عضو جامعه روحانیت شیراز ضمن تاسیس صندوق قرضالحسنه مهدی موعود و نگارش مقالههای بسیار در نشریات تخصصی حوزه علمیه همکاریهای فرهنگی و مذهبی خود را با سایر حوزههای علمیه ایران به ویژه حوزه علمیه قم و مشهد ادامه داده و در زمره علمای نامی و صاحب نام و نشان قرار گرفته است.
آیتالله فلسفی در سال 1318 شمسی در خانواده روحانی در داراب دیده به جهان گشود و از وی بیش از 15 عنوان کتب سودمند علمی و حوزوی بر جای مانده که حدیث شناسی، دایرةالمعارفالقرانیه، الامامالحسین، الحرکةالفکریه، حدیث شناسی منابع ثقاتالاسلامیه، التاسعالقائم من ولدالحسین، فلسفه روزه و قصه الموجود از جمله آنها است.
طبقه بندی: اخبار
به گزارش مشرق، عباس سلیمی نمین، مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران در گفتگویی با بیان اینکه چرا برخی جریانات سیاسی در خارج کشور از جمله شبکه بی بی سی به بزرگنمایی هخامنشیان میپردازند، گفت: سلسله هخامنشیان مانند دیگر سلسلههای پادشاهی در ایران است و تبلیغات گسترده و گزینش این دوره از تاریخ ایران از سوی جریانهای سیاسی که با ملت ایران کینه و عداوت دارند جای سوال دارد.
سلیمی نمین با بیان اینکه برآورد تاریخی تمام سلسله های پادشاهی قبل اسلام به یک حد و اندازه مورد توجه است اظهار داشت: تفاوت چندانی میان هخامنشیان و سامانیان و اشکانیان وجود ندارد.
این محقق مسائل تاریخی افزود: سلسله مادها و ایلامیها به مراتب از دوره هخامنشیان از لحاظ تمدنی در سطح بالاتری قرار دارند؛ اما به این دوره از تاریخ توجهی نشده و این مسئله قابل تامل است.
مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران دردر گفتگو با باشگاه خبرنگاران گزینشی عمل کردن بی بی سی نسبت به تاریخ ایران باستان به خصوص دوره هخامنشیان را ریشه در دخالت انگلیسیها دانست و تصریح کرد: قصد بیبیسی از سرمایهگذاری درباره دوره حکومت هخامنشیان تعظیم و تکریم در برابر تمدن ایران نیست؛ بلکه این رفتار ریشه در دخالتهای انگلیس در تاریخ ایران و اهتمام جدی و طراحی در زمینه تاریخ باستان دارد.
* انگلیس می خواهد منشاء تمدن ایران را به بعد از ورود اشرافیت یهود نسبت دهند
ادامه مطلب
نگاه سرد مردم بود و آتش
صدا بین صدا گم بود و آتش
بجای تسلیت با دسته ی گل
هجوم قوم هیضم بود و آتش
طبقه بندی: دینی
فلسفه نام گذاری
اسم به معنی نشانه و اسم گذاری نوعی نشانه گذاری است. از نظر علمی نوع اسم در شخصیت حال و آینده فرد بسیار مؤثر است و از نظر روان موجب نوع احساس نیک یا بد، حرکت یا رکود، رشد یا انحطاط است و به همین خاطر در اسلام راجع به آن توصیه های بسیاری شده است.
مثلاً اسلام خواسته است برای فرزندان نامی را برگزینند که سازنده و رشد دهنده باشد، وابستگی او را به مکتبی و اندیشه ای نشان دهد، موجب احساس غرور و سرافرازی او در حال و آینده باشد، او را به موضعگیری ویژه و مثبتی وا دارد، حتی در مواردی خط فکری و سیاسی آدمی را در حفاظت و احیای یک اندیشه نشان دهد.
رسول خدا به تناسب ابعاد متعدد شخصیتی فاطمه – سلام الله علیها – او را به اسامی و القاب متعددی می نامید که همه آنها زیبایند و غرور آفرین، رنگ مکتب و اندیشه اسلامی دارند و هر کدام به مناسبتی و در جائی به کار می رفته اند و یا نوعی از حالات و صفات فاطمه (سلام الله علیها ) را نشان می دادند.
اسامی حضرت فاطمه الزهرا
امام صادق – علیه السلام – فرمود: ان لفاطمه تسعه اسماء عند الله عزو جل. برای فاطمه – سلام الله علیها – در نزد خدا نه اسم است: فاطمه، والصدیقه، و المبارکه، و الزکیه، و الراضیه، والمرضیه، و المحدثه، و الزهراء و الطاهره.[1]
در شرح و توضیح این اسماء گفته اند او:
ادامه مطلب
آیت الله جوادی آملی نقل می کردند:
علامه طباطبائی فرمودند:
« در نجف، شخصی [عامی] مشهور به این شده بود که از اهل معرفت است و چشمش به باطن این عالم باز است.
این شخص روز پنج شنبه ای به قبرستان وادی السلام رفته بود و در حال بازگشت بود که جمعی از علماء، در راه بازگشت از او پرسیدند: شما در وادی السلام چه دیدید؟
ابتدا گفت: فاتحه ای خواندم و بازگشتم. آن عده چون از حال و مقام وی آگاه بودند. اصرا کردند که مشاهده خود را بگوید.
او پاسخ داد: من رفته بودم کنار آن قبرهایی که آماده ساخته بودند تا اگر کسی مُرد معطل کندن قبر برای وی نشوند و به سرعت مرده را در آن دفن کنند.
از قبرها پرسیدم: این علما می گویند: قبرها مار و عقرب دارند و مرده گنهکار را آزار و اذیت می کنند. آیا این کلام درست است؟
قبرها جواب دادند: ما مار و عقرب نداریم؛ هر کس با خود هر چه بیاورد، با آن همنشین خواهد شد. »
شاید ذکر این نکته مناسب باشد ، که آیات و روایات فراوانی این معنی را تأیید می کند از جمله این دو آیه:
« فمن یعمل مثقال ذره خیراً یره؛ و من یعمل مثقال ذره شراً یره:
پس هر کس هموزن ذره ای، نیکی انجام دهد، (همان) را می بیند و هر کس هموزن ذره ای، بدی انجام دهد، (همان) را می بیند. سوره زلزال/آیات 7و8 »
طبقه بندی: دینی